Få vores nyheder på mail

Dariusz fra Store Heddinge greb chancen og vandt 132.842,50 kr.

Pressemeddelelse   •   Mar 07, 2018 10:56 CET

Gevinsten på 132.842,50 kr. spreder glæde hos Dariusz, som her holder checken på den flotte gevinst.

Nu åbner mulighederne sig for den glade vinder.

Store Heddinge: En pludselig indskydelse blev hurtigt til en stor gevinst for Dariusz fra Store Heddinge.

”Nej, nej, nej. Det er fuldstændigt vanvittigt det her. Det er det bedste, der overhovedet kunne ske for mig”, jubler Dariusz med glæde i stemmen. Og Dariusz har da også masser at glæde sig over.

Han har netop vundet 132.842,50 kr. i Klasselotteriet. Faktisk var det en pludselig indskydelse, at Dariusz for nylig valgte at spille med.

”Jeg fik bare en lyst til at skulle spille med, og det skulle være her og nu. Og se hvordan det er gået, jeg er simpelthen så glad”, fortæller han fra hjemmet i Store Heddinge.

Nu har han så vundet i sin allerførste trækning. Og med gevinsten åbnes nu en masse døre for Dariusz, som til dagligt arbejder som chauffør.

” […] det her betyder alting for mig. Det gør pludselig så mange ting mulige for mig”, lyder det fra vinderen.

Med den nyligt vundne gevinst overvejer Dariusz nu, hvordan gevinsten skal bruges. Foruden et ønske om at renovere lidt på huset i Store Heddinge, må der også gerne være plads til en smule selvforkælelse. Særligt har han et ønske om en lille tur udenlands – og det bliver med sikkerhed en tur til varmere himmelstrøg.

”Jeg vil rigtig gerne på en lille ferie, det kunne være fantastisk. Og særligt gerne Spanien og området omkring Malaga – der skal være noget sol og varme”, slutter den glade vinder med et smil.

Der er trækning hver måned fra den 15.-19. i Klasselotteriet.

Klasselotteriet er Danmarks ældste lotteri og en af landets mest traditionsrige virksomheder, stiftet i 1753 af Frederik 5. Lotteriet har en årlig gevinstpulje på over 552 millioner kr. – og hver måned trækkes der over 40.000 vindere, når lotteriet afholder trækning fra den 15.-19. Overskuddet fra Klasselotteriet er en del af udlodningsmidlerne, som udloddes til gavn for gode formål, herunder idræt, kultur og andre almennyttige formål.