Få vores nyheder på mail

Det regner med gevinster i Næstved

Pressemeddelelse   •   Aug 22, 2017 10:10 CEST

Foto: Colourbox

Søndag aften stemplede Næstved ind i Nabolotteriet, da millionen blev trukket i byen og udløste masser af sidegevinster.

Næstved: søndagen stod i nedbørens tegn i store dele af landet, men i Næstved var det ikke kun almindeligt nedbør – her regnede det også med gevinster.

Hovedgevinsten på 1 Million i Nabolotteriet blev nemlig trukket i Næstved for allerførste gang – og da millionen blev trukket her, udløste det samtidig masser af sidegevinster til de spillere, der bor tættest på vinderen af millionen.

Sådan gik det blandt andet til for Erik, som har vundet en sidegevinst på 50.000 kroner ”Da vi havde set SMSen fra Nabolotteriet hentede jeg en flaske vin. Vi fik vand til maden, men nu kan vi godt tage et lille glas”, fortæller Erik og tilføjer med et smil ”måske skal vi gøre lidt mere ud af ferien – der kunne blive til et lille krydstogt”.

Et andet sted i Næstved jubler en lille familie, som også har vundet en sidegevinst på 50.000 kroner i søndagens trækning ”Jeg troede ikke på det og bad min mand om at tjekke efter”, fortæller den glade mor til fire.

Med gevinsten kan familien nu få opfyldt nogle rejsedrømme ”…vi har ikke været på ferie i flere år – så nu skal vi afsted”, lyder det slutteligt.

Det er første gang hovedgevinsten i det nye lotteri falder i Næstved. Indtil videre er millionen trukket i følgende byer: Frederikshavn, Århus, København, Albertslund, Odense, Viborg, Vedbæk, Aalborg, Greve, Virum, Randers, Løsning/Hedensted, Middelfart og altså senest Næstved.

Der trækkes lod om millionen og de mange sidegevinster i Nabolotteriet hver søndag kl.19:00.

Lotteri har danskerne kunnet spille i århundreder. Faktisk er Klasselotteriet Danmarks ældste lotteri og en af landets ældste virksomheder. Historien går helt tilbage til 29. juni 1753, hvor Frederik 5. ved kongelig forordning gav Det Kongelige Opfostringshus privilegium til at drive lotteri. I 1754 blev de første trækninger foretaget på Charlottenborg i København. Men allerede i 1771 fratog Struensee dem privilegiet, og lotteriet har siden været ejet af Den Danske Stat.