Få vores nyheder på mail

Det regner med gevinster i Virum

Pressemeddelelse   •   Jul 24, 2017 14:16 CEST

Her ses en glad Michael efter at have vundet 105.000 kroner i søndagens trækning i Nabolotteriet.

Virum: søndag den 23. juli 2017 var en særdeles våd dag af slagsen, men i Virum var det ikke kun nedbør, som faldt over byen – her regnede det så sandelig også med gevinster.

For da hovedgevinsten på 1 Million kroner i Nabolotteriet blev trukket i Virum udløste det masser af sidegevinster til andre heldige spillere i Virum og omegn. Og sådan en gevinstregn – ja, den hilser lokalbefolkningen velkommen.

Vinder deler glæden med andre

En af de spillere, som hilser spillet og gevinsterne velkommen, er Michael. Han har vundet 105.000 kroner på sine tre lodder i Nabolotteriet i søndagens trækning.

”Det er jo fantastisk dejligt at vinde – ja, jeg har faktisk lige opgraderet mine lodder, så jeg nu spiller med på fem lodder fremover. Det kan jo være millionen lander i Virum igen”, fortæller en glad Michael.

Det at dele står nemlig Michael nært, for ham handler det om at give glæden videre. ”Jeg har faktisk anbefalet Nabolotteriet til min søster og forsøgt at få hende til at spille med nu, det kan jo være hun også vinder. Det synes jeg jo ville være dejligt”, tilføjer han.

Derfor kommer gevinsten også de nærmeste til gode ”Min kæreste har fødselsdag i august måned, og hun skal selvfølgelig have en lidt større gave nu. Det er klart”, afslutter Michael med et smil.

Nye døre åbner sig

Særligt for en heldig spiller, som har vundet millionen, giver gevinsten grobund for nye eventyr og fører nye og hidtil usete muligheder med sig ”Hvor er det fantastisk at vinde”, lyder det fra den nykårede millionær, som ønsker at være anonym.

”Jeg har i et stykke tid haft et ønske om at sadle om i mit liv. Det giver gevinsten nu masser af muligheder for, så det er dejligt”, fortæller den anonyme millionær.

Om Nabolotteriet

I Nabolotteriet – et helt nyt spil fra Det Danske Klasselotteri – spiller du på din adresse, som du kan tilmelde med helt op til 5 lodder.

Hver søndag trækkes der lod om hovedgevinsten på 1 million kroner til en heldig spiller, som udløser masser af sidegevinster blandt de spillere, der bor tættest på vinderen af hovedgevinsten.

Lotteri har danskerne kunnet spille i århundreder. Faktisk er Klasselotteriet Danmarks ældste lotteri og en af landets ældste virksomheder. Historien går helt tilbage til 29. juni 1753, hvor Frederik 5. ved kongelig forordning gav Det Kongelige Opfostringshus privilegium til at drive lotteri. I 1754 blev de første trækninger foretaget på Charlottenborg i København. Men allerede i 1771 fratog Struensee dem privilegiet, og lotteriet har siden været ejet af Den Danske Stat.