Få vores nyheder på mail

En million og flere sidegevinster lander i Randers

Pressemeddelelse   •   Aug 01, 2017 14:15 CEST

Henrik vandt 1.100.000 kroner i søndagens trækning i Nabolotteriet.

Henrik fra Randers fik en ekstra god dag i søndags. Her blev han nemlig 1.100.000 kroner rigere.

For hovedgevinsten på 1 million kroner i Nabolotteriet faldt nemlig i Randers.
Og da Henrik har 3 lodder, ja så vandt han hovedgevinsten på 1 million kroner samt 2x50.000 kroner i sidegevinster. Selv udtaler Henrik:

    For første gang i mit liv har jeg gjort noget uden at sige det til min kone. Jeg tilmeldte mig Nabolotteriet .”

Og når millionen falder et sted, ja så, udløser det samtidig en masse sidegevinster til de ”naboer” som geografisk set bor tættest på millionvinderen Henrik.

Camilla var en af de heldige ”naboer”, som vandt en sidegevinst på 50.000 kroner. Hun ved allerede hvad nogle af pengene skal bruges på.

    Vi vil gerne give vores 2 børn en ny iPad hver, da deres er meget gamle. Lige om lidt har vi også 10 års bryllupsdag, så der skal da også bruges lidt.”

Om Nabolotteriet

I Nabolotteriet – et helt nyt spil fra Det Danske Klasselotteri – spiller du på din adresse, som du kan tilmelde med helt op til 5 lodder.

Hver søndag trækkes der lod om hovedgevinsten på 1 million kroner til en heldig spiller, som udløser masser af sidegevinster blandt de spillere, der geografisk bor tættest på vinderen af hovedgevinsten.

Lotteri har danskerne kunnet spille i århundreder. Faktisk er Klasselotteriet Danmarks ældste lotteri og en af landets ældste virksomheder. Historien går helt tilbage til 29. juni 1753, hvor Frederik 5. ved kongelig forordning gav Det Kongelige Opfostringshus privilegium til at drive lotteri. I 1754 blev de første trækninger foretaget på Charlottenborg i København. Men allerede i 1771 fratog Struensee dem privilegiet, og lotteriet har siden været ejet af Den Danske Stat.