Få vores nyheder på mail

Fra Jerslev Sjælland til Nykøbing Falster – naboer vinder sammen over hele landet

Pressemeddelelse   •   Okt 02, 2017 13:34 CEST

Her ses den glade vinder Jan, som søndag aften har vundet 50.000 kr. i Nabolotteriet. Foto: Nabolotteriet

Søndag aften var der for første gang 2 trækninger i ugespillet Nabolotteriet – og gevinsterne faldt forskellige steder i landet.

Jerslev Sjælland/Nykøbing Falster: i sidste uge offentliggjorde Nabolotteriet, at man pr. 1.oktober indfører 1 ugentlig ekstra trækning i forlængelse af spillets normale trækning, så endnu flere kan vinde. I går netop den 1. oktober 2017 blev der så for første gang afholdt to lodtrækninger på samme tid – og det kastede 1.800 gevinster af sig rundt om i landet.

Her vandt en spiller fra Jerslev på Sjælland nemlig hovedgevinsten på 1 Million i hovedtrækningen, mens hovedgevinsten på 50.000 kr. i ekstra trækningen tilfaldt en lokal nykøbinger i Nykøbing Falster.

Hos den nykårede millionær er der masser at juble over – her er det nemlig på tide med en udskiftning i garagen: ”Jeg skal nok have mig en ny bil – måske en Toyota Hybrid – og så skal mine voksne børn også have lidt”, lyder det fra den glade vinder, som ønsker at være anonym.

Og det er ikke kun millionæren som jubler, for hos de spillende naboer i både Jerslev Sjælland og Nykøbing Falster og omegn er der god grund til at smile – for her har de spillere, der er tæt på vinderne af hovedgevinsterne, nemlig vundet masser af kontante sidegevinster.

En af dem er Jan. Han har vundet 50.000 kr., fordi han var tæt på vinderen af hovedgevinsten i Jerslev Sjælland – ”Det er fantastisk, at det kan ske. Det tror man jo ikke”, fortæller Jan og afslutter med et smil ”Nu skal familien forkæles og tilværelsen forsødes lidt. Og så kan det være det bliver til lidt rejse til et sted, hvor der er bedre vejr”.

Hver søndag kl.19:00 er der trækninger i Nabolotteriet.

Lotteri har danskerne kunnet spille i århundreder. Faktisk er Klasselotteriet Danmarks ældste lotteri og en af landets ældste virksomheder. Historien går helt tilbage til 29. juni 1753, hvor Frederik 5. ved kongelig forordning gav Det Kongelige Opfostringshus privilegium til at drive lotteri. I 1754 blev de første trækninger foretaget på Charlottenborg i København. Men allerede i 1771 fratog Struensee dem privilegiet, og lotteriet har siden været ejet af Den Danske Stat.