Få vores nyheder på mail

Gråsten borger vinder 1 Million i Nabolotteriet

Pressemeddelelse   •   Sep 04, 2017 14:01 CEST

Foto: Colourbox

En lokal gråstener har søndag vundet hovedgevinsten i Nabolotteriet

Gråsten: søndag aften blev noget helt særligt for en lokal gråstener i mere end én forstand. Hovedgevinsten i Nabolotteriet blev nemlig for første gang trukket i Gråsten, da Jonna vandt 1 Million på sin adresse.

Og for Jonna faldt gevinsten endda på en helt speciel dag: "Hvor er det skønt, at I ringede og så netop i dag, som er vores barnebarns fødselsdag", lyder det glad fra den nyslåede millionær.

Da millionen blev trukket i Gråsten, udløste det samtidig sidegevinster i oplandet omkring byen – og derfor er der udover Jonna, også masser af andre spillere, som kan juble over gevinster i søndagens trækning. Blandt andet en anonym spiller i Gråsten, som har vundet 105.000 kroner i sidegevinster.

Der må siges at være god vind i sejlene for spillere i det Syddanske for tiden. Forrige uge faldt hovedgevinsten i Nabolotteriet således kun et stenkast fra Gråsten, nemlig i Bredebro.

Hidtil er hovedgevinsten i det nye lotteri trukket i følgende byer: Frederikshavn, Århus, København, Albertslund, Odense, Viborg, Vedbæk, Aalborg, Greve, Virum, Randers, Løsning/Hedensted, Middelfart, Næstved, Bredebro og senest Gråsten for allerførste gang.

Hver søndag kl.19:00 trækkes der lod om millionen og sidegevinster i Nabolotteriet.

Lotteri har danskerne kunnet spille i århundreder. Faktisk er Klasselotteriet Danmarks ældste lotteri og en af landets ældste virksomheder. Historien går helt tilbage til 29. juni 1753, hvor Frederik 5. ved kongelig forordning gav Det Kongelige Opfostringshus privilegium til at drive lotteri. I 1754 blev de første trækninger foretaget på Charlottenborg i København. Men allerede i 1771 fratog Struensee dem privilegiet, og lotteriet har siden været ejet af Den Danske Stat.