Få vores nyheder på mail

Løsning løber med millionen og de mange sidegevinster

Pressemeddelelse   •   Aug 08, 2017 10:05 CEST

Carsten og familien er glade efter at have vundet 50.000 kroner i søndagens trækning i Nabolotteriet.

En lokal borger fra Løsning har søndag aften vundet 1 Million i Nabolotteriet, og det spreder glæde og gevinster i lokalsamfundet.

Løsning: Hvis smilene er lidt bredere hos borgerne i Løsning i disse dage, er det med god grund.

Søndag aften den 6. august 2017 faldt hovedgevinsten på 1 Million i Nabolotteriet nemlig i den østjyske by – og da millionen faldt her, udløste det, som altid, masser af sidegevinster til de spillere, som bor tættest på vinderen af millionen.

Blandt andet hos Carsten Leth, som greb chancen og tilmeldte sig spillet kort tid inden søndagens trækning – Carsten har nemlig vundet en sidegevinst på 50.000 kroner.

”Jeg så søndag morgen, at det var ved at være sidste frist for køb af lodder, så jeg tænkte, at det må jeg hellere prøve”, fortæller Carsten glædeligt og supplerer ”Gevinsten skal bruges til at forsøde tilværelsen, og måske planlægge næste års sommerferie”.

Et andet sted i Løsning, jubler Inge også over søndagens trækning. For ligesom Carsten, har Inge vundet en sidegevinst på 50.000 kroner ”Jeg spillede i Nabolotteriet efter en pludselig indskydelse” lyder det fra Inge. 

”Nu ryger pengene ind på min opsparingskonto og så tænker jeg lidt over, hvad jeg skal bruge pengene til”, afslutter hun med et smil.

Hver søndag kl.19:00 trækkes der lod om millionen og de mange sidegevinster i Nabolotteriet. 

Lotteri har danskerne kunnet spille i århundreder. Faktisk er Klasselotteriet Danmarks ældste lotteri og en af landets ældste virksomheder. Historien går helt tilbage til 29. juni 1753, hvor Frederik 5. ved kongelig forordning gav Det Kongelige Opfostringshus privilegium til at drive lotteri. I 1754 blev de første trækninger foretaget på Charlottenborg i København. Men allerede i 1771 fratog Struensee dem privilegiet, og lotteriet har siden været ejet af Den Danske Stat.