Få vores nyheder på mail

Niels blev indkaldt til tandlægen og vandt milliongevinst samme morgen

Pressemeddelelse   •   Jan 09, 2018 10:34 CET

Sikke en gevinst - her ses Niels med en check, som minde på den dejlige oplevelse.

Mors: en almindelig tirsdag i december blev pludselig meget sjovere for Niels, da han over morgenkaffen fik en besked fra Klasselotteriet – Niels havde vundet en milliongevinst i månedens trækning.

”Jeg fik nyheden på SMS i morges samtidig med, at jeg modtog en indkaldelse til tandlægen”, fortæller den glade vinder.

Der er bestemt også noget at glæde sig over, for faktisk har Niels vundet hele 2.550.030 kr. Og en sådan overraskelse – ja, den fejrede morsingboen med at slå et smut forbi den lokale bager.

”Nu har jeg lige været inde ved bageren og købe kage til den store guldmedalje, for det skal selvfølgelig fejres”, klukker Niels og fortæller yderligere, at han plejede at forny sine lodder hos den lokale kollektrice, Grethe, i Nykøbing Mors.

Med gevinsten følger nu et ønske om at udskifte vinduerne i huset – men hvad gevinsten ellers skal bruges til står endnu uvist. Den heldige vinder har dog allerede en håndfuld gode idéer.

”Jeg vil gerne ud at rejse, og specielt til det vestlige USA for at se Grand Canyon – min kone og jeg er vilde med natur”, afslutter Niels og tilføjer med et smil: ”Og en ny cykel, det skal der også blive til. Det mangler jeg”.

Der er trækning hver måned fra den 15.-19. i Klasselotteriet.

Lotteri har danskerne kunnet spille i århundreder. Faktisk er Klasselotteriet Danmarks ældste lotteri og en af landets ældste virksomheder. Historien går helt tilbage til 29. juni 1753, hvor Frederik 5. ved kongelig forordning gav Det Kongelige Opfostringshus privilegium til at drive lotteri. I 1754 blev de første trækninger foretaget på Charlottenborg i København. Men allerede i 1771 fratog Struensee dem privilegiet, og lotteriet har siden været ejet af Den Danske Stat.