Få vores nyheder på mail

Nykøbing Falster har heldet med sig i Nabolotteriet igen

Pressemeddelelse   •   Okt 09, 2017 13:08 CEST

Søndag faldt hovedgevinsterne i Nabolotteriet i Nykøbing Falster og Haderslev. Foto: Colourbox

Forrige uge faldt der gevinster i Nykøbing Falster i Nabolotteriet – og i går søndag den 8. oktober skete det så en gang til. Her vandt nykøbingeren Gert nemlig hovedgevinsten på 1 Million i Nabolotteriet

Nykøbing Falster/Haderslev: Der er held i sprøjten hos nykøbingerne for tiden. Søndag den 1. oktober faldt hovedgevinsten i Nabolotteriets ekstra trækning nemlig i Nykøbing Falster – og i går søndag den 8. oktober var der endnu engang gevinst i byen.

Her har den lokale spiller Gert nemlig vundet 1 Million på sin adresse i lotteriets hovedtrækning – og det får den nyslåede millionær til at smile bredt.

Jeg er målløs altså – det lyder ufatteligt. Hvor er det dejligt”, lyder en glad Gert og tilføjer med et grin ”Jeg er ved at falde ned af stolen. Så gør det ikke noget at fodboldkampen er kedelig”. Hvordan gevinsten endnu skal bruges, vides ikke, men som Gert lunt fortæller, skal han og konen nu ud og have en god middag.

Det er anden uge i træk, at Nykøbing Falster løber med gevinster i det nye lotteri. Søndagens trækning bød dog også på gevinster til det syddanske, da hovedgevinsten i ekstra trækningen faldt til en heldig spiller i Haderslev, som dog ønsker at være anonym.

Der trækkes lod hver søndag kl.19:00 i Nabolotteriet – et nyt spil fra Det Danske Klasselotteri.

Lotteri har danskerne kunnet spille i århundreder. Faktisk er Klasselotteriet Danmarks ældste lotteri og en af landets ældste virksomheder. Historien går helt tilbage til 29. juni 1753, hvor Frederik 5. ved kongelig forordning gav Det Kongelige Opfostringshus privilegium til at drive lotteri. I 1754 blev de første trækninger foretaget på Charlottenborg i København. Men allerede i 1771 fratog Struensee dem privilegiet, og lotteriet har siden været ejet af Den Danske Stat.