Få vores nyheder på mail

Tina fra Rinkenæs har held i både spil og kærlighed

Pressemeddelelse   •   Mar 08, 2018 10:26 CET

Her ses Tina og manden Brian med checken på den flotte gevinst.

Rinkenæs/Gråsten: Skal man tro et gammelt ordsprog, kan det være svært at forene held i spil og kærlighed. Sådan går det dog ikke Tina, tværtimod.

”Ja, det er da en fantastisk dejlig nyhed”, jubler Tina, da hun bliver ringet op af Klasselotteriet. Der er gode nyheder. For selvom Tina kun har spillet med i lotteriet i få måneder, har hun netop vundet 21.280 kr. – og nu skal gevinsten bl.a. bruges på at forsøde tilværelsen.

”Noget af gevinsten skal bruges på sommerferien. Vi skal i sommerhus i Oksbøl, så det bliver rigtig dejligt”, lyder det fra den glade vinder, mens hun klukker i telefonen ” […] og så trænger vi til lidt nyt tøj, så der skal udskiftes lidt i garderoben”.

Og der er da også masser at glæde sig over for Tina i disse dage. Foruden hendes held i spil og den vundne gevinst, er der nemlig også masser af held i kærlighed. Faktisk så meget, at Tina for kort tid siden kunne sige ”ja” til manden i sit liv.

”Ja, vi er jo faktisk også lige blevet gift her for nylig. Så vi er simpelthen bare rigtig glade”, griner hun og smiler til Brian, den heldige husbond. Sammen nyder de tilværelsen i Brians barndomshjem i Rinkenæs lidt uden for Gråsten.

Her går Tina lige nu hjemme på barsel med parrets yngste datter Helene, mens Brian arrangerer busrejser, som partner i eget firma. Når barslen slutter, glæder Tina sig dog over igen, at skulle tilbage plejehjemmet i Gråsten. Her har den uddannede sygeplejerske de seneste fire år arbejdet med demente – og det er noget, hun er meget glad for.

Skulle den store gevinst en dag komme, har parret da også en god idé til hvordan den skal bruges.

”Kommer den store gevinst, skal vi på ferie. Vi kunne rigtig godt tænke os at tage på et luksuskrydstogt til Caribien”, fortæller det nygifte par og slutter med smil på læben ”Og så har vi et ønske om, at prøve at fejre nytår i New York. Det må være en fantastisk oplevelse”.

Der er trækning hver måned fra den 15.-19. i Klasselotteriet.

Klasselotteriet er Danmarks ældste lotteri og en af landets mest traditionsrige virksomheder, stiftet i 1753 af Frederik 5. Lotteriet har en årlig gevinstpulje på over 552 millioner kr. – og hver måned trækkes der over 40.000 vindere, når lotteriet afholder trækning fra den 15.-19. Overskuddet fra Klasselotteriet er en del af udlodningsmidlerne, som udloddes til gavn for gode formål, herunder idræt, kultur og andre almennyttige formål.